Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 19,99 per persoon

Programma

We zijn vandaag mooi op tijd in Rotterdam. En dat betekent dat we u laten in- en uitstappen vlak bij het evenement. Het mooie van dit evenement is dat u doormiddel van het plattegrondje makkelijk de weg kunt vinden. Zonder avond vuurwerk vertrekken we om 19 uur. De avond van het vuurwerk, vertrekken we pas als de vuurwerk show is afgelopen. Een gezellige dag uit!

De Wereldhavendagen zijn een groot jaarlijks maritiem evenement in Rotterdam en hebben tot doel bezoekers te laten kennismaken met de haven en een positieve houding te bewerkstellingen ten opzichte van de haven en de omringende stad. U kunt een glimp opvangen van wat er allemaal gebeurt achter de schermen van de haven en het industriegebied. De activiteiten variëren van rondleidingen over schepen, activiteiten op het water, demonstraties, seminars, excursies, tentoonstellingen, muziek en nog veel meer.

Nautische demonstraties en excursies

Klim aan boord van het enorme aantal (werkende) schepen dat er voor anker ligt. Dit zijn onder meer binnenvaartschepen, tankers, sleepboten, drijvende kranen en boten van de havenautoriteiten. U kunt deelnemen aan een van de avontuurlijke havenexcursies of kijken hoe havenbedrijven laten zien wat hun schepen, kranen en andere machines kunnen tijdens spectaculaire nautische demonstraties.

Gezinsuitje

De Wereldhavendagen zijn perfect voor een gezinsuitje. Adembenemende stunts, spectaculaire actie, pure kracht en nautische expertise: u kunt het allemaal zelf ervaren vanaf de Erasmusbrug of de grote tribune op de Wilhelminakade. Rotterdam laat zien waar het toe in staat is op het water.

Met de bus naar de Wereldhavendagen

Natuurlijk blijft Rotterdam zich ontwikkelen, en dat niet alleen. Er komen steeds meer leuke plaatsen bij. Daarnaast is een evenement als de Wereldhavendagen, ook voor ons een topper. We stoppen vlak bij de Erasmusbrug, waardoor u niet alleen direct bij alle activiteiten, maar ook de demonstraties op het water bent. We zullen rond 11 uur aankomen in Rotterdam. Hiervandaan, zult u uitleg krijgen. Wat het leukst is om te doen vandaag. Na een mooie tijd, heeft u de tijd voor het Diner. (Excl.). Na het diner begint om 21 uur al het vuurwerk programma. Om 22.15 uur is het avondprogramma klaar. En betekend ook het einde van ons bezoek. Om 22.30 uur zullen we weer naar uw opstappunt rijden.  

Let op! de avonden dat er geen vuurwerk is, vertrekken we om 21 uur. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png