Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 72,99 per persoon

Programma

Via een korte servicelijn, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie(incl.). Vanuit ons wisselpunt, rijden we naar het mooie Bad Breisig. Hier komen we op tijd aan, en heeft u de tijd om rond te kijken in dit mooie plaatsje. Na wat vrije tijd ontmoeten we elkaar weer in het centrum voor de lunch. (Incl.). Een broodjeslunch staat klaar, en gaan we van genieten voor we weer in de touringcar stappen. Nu rijden we naar het mooie Maria Laach, het klooster en kerkgebouw. Een plaats waar u 2 uur de tijd heeft voor we doorrijden naar Engeln. Hier staat de trein al voor ons klaar. We rijden met de trein (incl.) naar Brohl. In Brohl zijn we rond 17.42 uur. U loopt zo naar de kust voor een diner(excl.) Voor we rond 19.30 uur weer vertrekken naar uw opstapplaats.

Bad Breisig geeft u een mooie kijk in de geschiedenis, of het nu het oude Tolhuis uit 1500 is of de prachtige parken. De mooie huizen met raadhuis in het centrum of de boulevard. U zult genieten van deze oude stad. De Abdij van Maria Laach ligt in de gemeente Glees in het Eifelgebied ten zuidwesten van de Laacher See nabij Andernach. De abdijkerk geldt als een van de belangrijkste bouwwerken in Staufische stijl. De plaatsnaam Laach dankt zijn naam aan het daar gelegen vulkanische meer. De abdij werd oorspronkelijk Abdij Laach genoemd tot omstreeks 1862 de jezuïeten er de naam “Maria” aan hebben toegevoegd. De Latijnse naam is Abbatia ad Lacum of Abbatia Lacensis. Direct achter de abdij ligt de militaire begraafplaats, waar zesendertig – in de Tweede Wereldoorlog gesneuvelde – Duitse militairen zijn begraven

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png