Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png
Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 39,99 per persoon

Programma

Vandaag beginnen we rustig, we zullen op ons gemak vertrekken naar Den Haag. Om 12 uur zullen we aankomen in Den Haag, waar u de entreekaarten krijgt uitgereikt. Hierna heeft u tot 20 uur de tijd om van de Tong Tong Fair te genieten. Waarna we weer naar uw opstappunt terugrijden.  

De Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar) in Den Haag is het grootste Euraziatische festival ter wereld. Het evenement, bijna een halve eeuw oud, is een zinnenprikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn samen, in een archipel van tenten.

Tong Tong Festival

De Tong Tong Fair bestaat uit de Grand Pasar, de Oost-West-beurs en de Eetwijk, het grootste Aziatische food court van Nederland. In vijf theaters wordt het Tong Tong Festival gehouden met een uiteenlopend programma aan culturele activiteiten. U kunt een kookdemonstratie volgen in het Kooktheater, een fototentoonstelling bekijken in het Cultuurpaviljoen of een lekkere snack halen in een van de vele waroengs.

Workshops

Ook zijn er zijn verschillende workshops waaraan u kunt deelnemen, van vechtsport tot vliegers maken. In totaal worden bijna tweehonderd lezingen, workshops, filmvertoningen, interviews en kookdemonstraties gegeven, en ruim tweehonderdvijftig muziek-, dans- en wayangvoorstellingen.

Overdekte tenten en openlucht

Alle evenementen vinden plaats in grote tenten met houten vloeren. Ook de verbindingen of walkways tussen de tenten zijn overdekt en voorzien van houten vloeren. Tussen de tenten bevindt zich een veld, de aloen-aloen. Uiteraard wordt deze ruimte volop benut bij mooi weer. De eetstands openen hun terrassen op de aloen-aloen terwijl vaak een band in de openlucht speelt. Mocht het weer echter tegenvallen, dan verwarmen gaskachels de ruimten waar lang stil wordt gezeten, zoals het theater en de zithoek in de Entree tent.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png