Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 19,99 per persoon

Programma

We komen vandaag pas aan tegen 15 uur. Zodat u gelijk kunt genieten van deze mooie kermis. Omstreeks 22 uur rijden we weer naar uw opstappunt.

Bezoek de Tilburgse Kermis en ontdek waarom dit één van de best bezochte evenementen in Nederland is.

Elk jaar staat de stad Tilburg tien dagen stil… behalve op de kermis. Want daar staan die dagen tussen de 250 attracties… van achtbanen en katapulten tot botsauto’s, verspreid over een 4.5 kilometer lang gebied in het centrum van Tilburg. Samen vormt dit spektakel de grootste kermis van de Benelux.

Spektakel en nostalgie

Niet voor niets bezoeken elk jaar ruim 1,5 miljoen mensen deze kermis en daarmee is het best bezochte evenement in Nederland. De attracties zijn over het algemeen hypermodern en spectaculair, maar neemt u vooral ook kijkje op het Willemsplein, waar nog een altijd een plekje is voor de ‘nostalgische kermis’. 

Welke attracties zijn er op de Tilburgse Kermis en waar staan ze?

De attracties van de Tilburgse kermis staan dit jaar verspreid over: de Heuvel, Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Stadhuisplein, Koningsplein, NS-plein, Besterdring, Besterdplein, Spoorplein (kruising NS-plein en Heuvelring) en de Spoorzone. Lees hier precies welke attracties je waar kunt verwachten.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png