Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 29,- per persoon

Programma

We gaan via de opstappunten naar ons koffie adres. Na een kopje koffie, rijden we door naar Brussel. Hier maken we een rondrit door de stad, het EU-gebied en langs de toren van de onafhankelijkheid. Hier hebben we een korte fotostop. We rijden door naar de serres van Laken, waar u de gehele middag, tot het begin van de avond heeft om te genieten. Begin van de avond rijden we weer terug naar de opstapplaatsen. 

De Koninklijke serres zijn maar 3 weken per jaar geopend, je geniet er niet alleen van een mooie planten rijkdom. Wist u dat er vele al meer dan een eeuw bestaan. Maar u geniet ook van de vergezichten op het Koninklijk domein en de Japanse toren. Ook geniet u van de architectuur van de Alphonse Balat, de leraar en mentor van de Victor Hora. Deze ontwierp de serres. Vooral een bijzondere ervaring, die u niet snel zal vergeten. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png