Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 57,- per persoon

Programma

Door de vele lijnen en bussen, heeft u weinig opstapplaatsen. 
Onze bestemming vandaag is Luttelgeest, waar we zullen ontvangen met een heerlijke kopje koffie met gebak. Ook ontvangt u hier uw entreebewijs. Na deze kop koffie, heeft u alle tijd om te gaan genieten van de mooie planten en dieren die u tegen zult komen. Op de helft van uw dag, krijgt u een heerlijke lunch. Na de lunch, gaan we genieten van de rest van deze mooie locatie. Aan het einde van de dag, ontvangt u nog een mooie Orchidee van ons team. 
Tegen 17 uur à 19 uur, bent u weer terug bij uw opstapplaats. 

Zwevende Bloementuin

In de ‘Zwevende’ Bloementuin word je meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waar duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk boven het hoofd vormen. Deze unieke bloemenattractie is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nergens anders in Europa te ervaren.

De ‘Zwevende’ Bloementuin verblijd je het hele jaar door met een heel fijn zomergevoel. Meer dan tweeduizend fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes zweven in de kersverse tuin boven je hoofd. Spiegelwanden lijken de bloemenparade oneindig te maken en idyllische prieeltjes nodigen je uit om plaats te nemen onder de bloemenzee en deze intense beleving van natuurschoon tot je te nemen.

Vlindertuin

Door de warme temperatuur, de hoge luchtvochtigheid en natuurlijk de prachtige flora en fauna die je om je heen ziet, lijkt het alsof je in deze vlindertuin een zonnige vakantie in Midden-Amerika binnenstapt. De vlindertuin is voor, zowel de jonge als oude bezoeker, één van de populairste tuinen in het 25.000 vierkante meter overdekte tropische park.

Amazone regenwoud

Zodra je het Amazone Regenwoud binnenstapt, waan je je in een tropisch regenwoud hier heel ver vandaan. Net als bij een echt regenwoud is het Amazone Regenwoud opgebouwd uit drie groeilagen. In deze volgroeide tuin krijgen bomen en planten de mogelijkheid om echt groot te worden. Spot bijvoorbeeld de metershoge witte strelitzia of tropische palmen zoals de Mexicaanse waaierpalm en de vissenstaartpalm.

Orchideeën kwekerij

De roots van de Orchideeën Hoeve liggen bij het kweken van orchideeën. In 1957 kocht Thomas Maarssen sr. zijn eerste orchideeën aan. Deze dagen kom je de kwekerij nog steeds tegen in het park. Onder andere de cymbidium, de phalaenopsis, het venusschoentje en zeldzame orchideeën vind je in groten getale terug in onze orchideeënkwekerij die bij elkaar zo’n 3.000 vierkante meter bekleedt.

Dieren

Vandaag kunnen we weer vele soorten dieren tegenkomen, denkt u hierbij aan aapjes, eenden, vlinders, leguanen, vogels, vissen, alpaca’s, stokstaartjes, flamingo’s en nog veel meer!

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png