Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 62,95 per persoon

Programma

Via onze opstapplaatsen rijden we naar het tussen de heuvels gelegen Arnhem. Hier krijgt u een kopje koffie met wat lekkers. Daarna loopt u langs de vele mooie musea, molens en oude voertuigen naar het restaurant. Hier ontvangt u een eenvoudige lunch. Waarna, u met de tram of al lopend het park kunt verkennen. Voor vertrek, ontvangt u nog een lekker kopje soep met wat lekkers. Om dan weer na een mooie dag, richting uw opstappunt te rijden. 

Een cultuurhistorisch binnen- en buitenmuseum met een oppervlakte van maar liefst 88 voetbalvelden
Bewonder authentieke gebouwen zoals originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, een schooltje en een ophaalbrug
Maak een ritje in een historische tram en bekijk het museum op je gemak
Bekijk oude ambachten en bezoek de boerin die je alles vertelt over het leven van vroeger
Kinderen kunnen op het Kindererf onder andere spelen met oudhollands spelmateriaal, een karweitje doen met de boer(in) en koeien melken
Geniet van overheerlijke poffertjes, eet een ouderwets lekker broodje of drink een biertje in het echte Jordanese café 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png