Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 46,- per persoon

Programma

Via een korte opstaproute, rijden we naar Duitsland. Hier komen we rond 10 uur aan bij Movie Park Germany. Dit is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd.
U hoeft niet te haasten, want u heeft tot 19 uur de tijd, alvorens onze touringcar weer vertrekt naar uw opstapplaats.

 

Movie Park Germany is het meest complete filmpark van Europa en biedt een hele reeks attracties en shows aan voor de hele familie. Adrenalinezoekers vinden ongetwijfeld hun gading in de High Fall, MP Express en Star Trek: Operation Enterprise. Waterliefhebbers kunnen kiezen tussen een wildwaterrivier, een splash battle, een spillwater en een natte boomstamattractie!

De overgrote meerderheid van de attracties zijn echter voor jong en oud en bezorgen u ongetwijfeld een onvergetelijke dag, zoals in de film! Elk jaar wordt er in het park geïnvesteerd om de bezoekers nog meer in de watten te leggen en het gevoel te geven dat ze zelf de ster zijn in een nieuwe film.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png