Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png
Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 58,99 per persoon

Programma

Via een korte opstaproute, rijden we naar Heerlen. Hier komen we rond 10 uur aan bij Mondo Verde in Heerlen. Dit is een mooi park met tuinen en dieren van over de hele wereld. U loopt door heel Europa, en dat met alle consumpties die aangegeven staan op het park inclusief. Ja ook de poffertjes, broodjes en de friet.
U hoeft niet te haasten, want u heeft tot 19 uur de tijd, alvorens onze touringcar weer vertrekt naar uw opstapplaats.

 

Mondo Verde is door de familie van der Honing overgenomen in 2007. Zij hebben het park omgetoverd tot een prachtig familiepark met veel verschillende soorten dieren, attracties en tuinen. In dit park kunnen 3 generaties, 365 dagen per jaar, veel plezier beleven.

Aan de diversiteit aan planten en dieren wordt in Mondo Verde veel aandacht besteed: in de voorbije jaren zijn talloze soorten planten, struiken en bomen in de tropenhal aangeplant, die verderop staan beschreven bij de “Selectie van bijzondere flora in ons tropisch vogelparadijs”. Natuurlijk zijn hier talloze vogels te zien, zoals toekans, neushoornvogels en toerako’s. Verder zijn er reptielen en amfibieën zoals water- en landschildpadden te zien.

Traditionele Italiaanse bouwkunst is in Italië praktisch overal terug te vinden, Mondo Verde heeft ervoor gekozen om de bekende Italiaanse villa te bouwen. Het hoekige gebouw is streng symmetrisch. De voorgevel is in het midden naar achteren geplaatst en voorzien van een door zuilen gesteund balkon. Hierdoor is een beschutte entree ontstaan.

Andere Romeinse invloeden zijn in Mondo Verde te zien in talloze beelden als ook bij de nagebouwde Trevi-fontein van Bernini. Dit is de grootste en bekendste fontein in Rome, met als thema de 2 gezichten van de zee. De naam Trevi komt van de woorden tre via (drie wegen). Vroeger kwamen er namelijk drie wegen uit op het plein van de fontein. 

En zo is er nog veel meer aan dieren, landen, kunst en tuinen te vinden. Een aanrader voor iedereen. 

 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png