Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Nu slechts € 25,- per persoon

Programma

Ook vandaag trekt weer de oer Brabantse gezelligheid voorbij. Of gaat u ook mee verkleed naar 1 van de grootste carnavalsoptochten van Nederland. We zullen rond 10:30 bij het Centraal Station arriveren met de touringcar. U loopt zo onder het spoor door, en staat gelijk bij de optocht en in het centrum. Omstreeks 19 uur is het afgelopen, de tijd dat wij ook weer naar uw opstapplaats zullen vertrekken. (Alaaf) 

Drukte langs de route
De Lampegatse optocht trekt heel veel publiek, waardoor het op sommige plaatsen erg druk is. Met name de Dommelstraat en de Geldropseweg zijn altijd erg druk. Het publiek wordt dan ook geadviseerd om vooral met kinderen deze 2 straten te mijden. Bekijk de optocht bijvoorbeeld vanaf de Wal of het Stadhuisplein, hier is namelijk voldoende ruimte om de deelnemers goed te kunnen zien. Daarnaast organiseert carnavalsvereniging Niehaals het Pitstop Festijn op de Wal en staat er een feesttent met terras op het stadhuisplein wat deze locaties omdoopt tot een feestlocatie langs de route van de Lampegatse optocht.

Food & Drinks
Langs de gehele route zijn diverse locaties waar het publiek een hapje en drankje kan kopen.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png