Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts €21,50 per persoon

Programma

Vandaag rijden we pas in de middag aan, en komen dan ook tegen 15 uur aan in Den Haag. Hier kunt u alle festivals en de rest van deze mooie stad bezoeken. Om 24:30 uur, rijden we weer weg uit de stad naar uw opstappunt.

26 april vieren we in Den Haag de Koningsnacht tijdens de achtste editie van het Life i Live festival! Er zijn maar liefst negen podia met heel veel optredens. 

Op de avond voor Koningsdag kunt u Koningsnacht vieren in de straten van Den Haag. Tientallen concerten, een grote markt en vele feesten trekken ieder jaar duizenden bezoekers.

Haags festival

Na zonsondergang wordt het centrum van Den Haag een festivalterrein met vele openluchtpodia waarop nationale en soms zelfs internationale artiesten een breed scala aan muzieksmaken laten horen. Den Haag staat bekend als de ‘rockstad’ van Nederland. Verwacht dus optredens van Nederlands beste rock bands.

De dag na Koningsnacht

Koningsnacht is slechts een opwarmertje; de volgende ochtend begint Koningsdag, de belangrijkste nationale feestdag van Nederland. Uw Koningsdag-ervaring is echter niet compleet als u de nacht ervoor niet mee gefeest heeft in Den Haag. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png