Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 21,99 per persoon (65+)

Programma

Via een korte opstaproute, rijden we naar Duitsland. Hier komen we rond 10 uur aan bij het winkelcentrum CentrO. Na via de servicepunten te zijn gereden, drinken we een gratis kopje koffie voor we in Oberhausen zijn aangekomen. Hier heeft u de hele dag de tijd, al voor we weer om 20 uur terugrijden naar uw opstappunt.

Via onze servicelijnen, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie. Na dit gratis kopje koffie, rijden we naar Oberhausen. Hier kunt u genieten van het mooie winkelcentrum.

Het shoppingcenter CentrO Oberhausen is één van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Europa. Met meer dan 220 winkels, ongeveer 120.000 vierkante meter aan winkeloppervlakte en tal van eetgelegenheden is er genoeg te zien en beleven. De opening van CentrO vond plaats in 1996. Tegenwoordig wordt het winkelcentrum elk jaar door ruim twintig miljoen bezoekers bezocht. Door de gunstige ligging bezoeken ook veel Nederlanders en Belgen het shoppingcenter. Bekende merken met een eigen winkel zijn onder andere Adidas, Apple, Bershka, Diesel, Esprit, G-Star Raw, H&M, Levi’s, Mango, Replay en Zara. Het winkelcentrum bestaat niet alleen uit mode- en kledingwinkels. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opticiens, juweliers, winkels gespecialiseerd in babyartikelen, computers, elektronica en sport, enzovoorts.

Rondom dit gigantische winkelcentrum, is een grote kerstmarkt gebouwd. Hier geniet u van de vele kraampjes met lekkernijen, houtsnijwerken en de klederdrachten. Er zijn vele restaurantjes in de buurt. Tegen 20 uur rijden we weer terug naar uw uitstapplaats, zonder wisselpunt stop. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png