Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Ontspannen genieten

Kerstmarkt Keulen

dagtocht

Want met de booster en uw vaccinatiebewijs kunnen we weer op reis. En gaan er een mooi jaar van maken, en natuurlijk veilig!

vanaf

€ 21,99

Programma

De aankomsttijd is tegen 11 uur, en we vertrekken om 20:15 uur weer vanuit Keulen. Onze reisleiding brengt u met een pendelbus naar de touringcar. Zo heeft u ook de tijd, om het mooie verlichte Keulen te bezoeken. Onze reisleiding vertelt u alles onderweg over de mogelijkheden.

Omdat we direct in het centrum stoppen. Wandelt u via de door ons gegeven stadswandeling met een mooie route door de stad. U ziet de versierde winkelstraten, langs de mooie grote warenhuizen. Hier onderweg ziet u de muziekbandjes en de leuke versierde kraampjes. 

Na de wandeling, waar u ongeveer tegen 16 uur mee aan het einde bent van de stad. Zal de kerstmarkt verlicht gaan worden. En ziet u de mooi gekleurde kraampjes, snuisterijen, kleding en vooral lokale houtsnijwerken tevoorschijn komen. Als we via de hoofdweg teruglopen, zien we schitterend versierde hotels en restaurants. Met als hoogtepunt de kerstmarkt aan de rijn. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over Keulen, de rijn en de kerstmarkten. Daar de sfeer ook extra bijzonder is. Via een wandelweg lopen we langs de Rijn, onder de brug door, en zien dan de gezellige IJsbaan alweer liggen. Onder de kerstmuziek is er een gezellige bar waar u wat kunt drinken. Om dan gelijk de lokale kerstmarkt van de stad, met minder toeristen en meer mensen uit Keulen tegen te komen. Als laatste zien we de kerstmarkt aan de Dom, die fantastisch verlicht is. Voor de dom, zijn er meerdere leuke restaurantjes om de dag met een diner af te sluiten. Voor de Dom, zullen we verzamelen. Voordat we weer naar Nederland zullen terugrijden tegen 20.15 uur. 

Reserveren zonder aanbetaling

Totaal : €