Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 21,99 per persoon (65+)

Programma

De aankomsttijd is tegen 11 uur, en we vertrekken om 20:15 uur weer vanuit Keulen. Onze reisleiding brengt u met een pendelbus naar de touringcar. Zo heeft u ook de tijd, om het mooie verlichte Keulen te bezoeken. Onze reisleiding vertelt u alles onderweg over de mogelijkheden.

Omdat we direct in het centrum stoppen. Wandelt u via de door ons gegeven stadswandeling met een mooie route door de stad. U ziet de versierde winkelstraten, langs de mooie grote warenhuizen. Hier onderweg ziet u de muziekbandjes en de leuke versierde kraampjes. 

Na de wandeling, waar u ongeveer tegen 16 uur mee aan het einde bent van de stad. Zal de kerstmarkt verlicht gaan worden. En ziet u de mooi gekleurde kraampjes, snuisterijen, kleding en vooral lokale houtsnijwerken tevoorschijn komen. Als we via de hoofdweg teruglopen, zien we schitterend versierde hotels en restaurants. Met als hoogtepunt de kerstmarkt aan de rijn. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over Keulen, de rijn en de kerstmarkten. Daar de sfeer ook extra bijzonder is. Via een wandelweg lopen we langs de Rijn, onder de brug door, en zien dan de gezellige IJsbaan alweer liggen. Onder de kerstmuziek is er een gezellige bar waar u wat kunt drinken. Om dan gelijk de lokale kerstmarkt van de stad, met minder toeristen en meer mensen uit Keulen tegen te komen. Als laatste zien we de kerstmarkt aan de Dom, die fantastisch verlicht is. Voor de dom, zijn er meerdere leuke restaurantjes om de dag met een diner af te sluiten. Voor de Dom, zullen we verzamelen. Voordat we weer naar Nederland zullen terugrijden tegen 20.15 uur. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png