Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 21,99 per persoon(65+)

Programma

We beginnen met de verschillende bussen, met een rondje langs onze opstappunten. Ons kopje koffie staat weer klaar bij ons wisselpunt in Roermond. Na het heerlijke bakje, rijden we het laatste stukje naar Düsseldorf. Hier parkeren we rond 11 uur bij de kade en het centrum, om u voldoende de tijd te geven om de stad te bezoeken. Om ongeveer 20 uur, rijden we weer terug direct naar uw opstappunten. Na een gezellige dag in Düsseldorf.

We reserveren al vroeg onze parkpeerplaatsen in Düsseldorf, hierdoor kunnen onze touringcar aan de kade, vlakbij het centrum. Hier zullen we lekker de tijd hebben om weer te gaan genieten van deze mooie stad. U loopt eenvoudig naar een mooi Bierhuis, waar u onder een leuke sfeer heel voordelig kunt genieten van een lunch. Zo is de erwtensoep heel beroemd en de moeite waard. 

Met de stadswandeling die u van uw gids ontvangen heeft, loopt u via de mooie parken zo naar de grote warenhuizen. Hier kunt u heerlijk de tijd nemen om te winkelen. Tegen 16 uur, beginnen de lampjes van de kerstmarkt echt tot zijn recht te komen. Daarom adviseren wij u, om nu te beginnen aan  de vele sfeervolle kerstmarkten. Zo geniet u al snel van de lekkernijen, de mooie houtsnijwerken en vooral van de gigantische gezellige sfeer. Aan het einde, zijn leuke sfeervolle restaurantjes om de dag gezellig af te sluiten. En een rondje in het reuzenrad, maakt de dag als afsluiting helemaal compleet. Voor we weer terug rijden naar uw opstappunt rond 20 uur. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png