Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 59,99 per persoon

Programma

Door onze meerdere bussen per dagtocht, heeft u minder opstapplaatsen. 
We gaan vanmorgen direct door naar Katwijk aan Zee. Hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten, voor een 3 uur durende rondvaart. Tijdens de tocht, krijgt u een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. Ook zal uw kapitein u alles uitleggen van wat we zien onderweg. Na de rondvaart, gaan we naar het centrum van Katwijk aan Zee. Hier staat de koffietafel met een snack al klaar voor ons. In de middag kunt u genieten van de mooie kust en het oude centrum van Katwijk. In de loop van de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats.
Verwachte terugkomsttijd is bij uw uitstappunt tussen 17 uur en 19 uur. 

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde, gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een wijds uitzicht heeft over de omgeving.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen.

 

Mocht het zo zijn dat de boot niet vertrekt, dan maken we een dagtocht met de bus en hebben we een uitgebreide lunch aan de Westeinderplassen.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png