Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Ontspannen genieten

Huishoudbeurs

dagtocht

Want met de booster en uw vaccinatiebewijs kunnen we weer op reis. En gaan er een mooi jaar van maken, en natuurlijk veilig!

vanaf

€ 39,95

Programma

We vertrekken weer naar Amsterdam, de RAI. Hier parkeren we op de centrale parkeerplaats vlakbij de ingang. U heeft de hele dag, vanaf ongeveer 11 uur tot 17 uur de tijd om te winkelen. Lekkere drankjes te proeven en te genieten van alle muziek.. Boekt u op tijd, want vol is vol 

 

KOM OOK, IT’S GOING TO BE FUN!

Ook is de Huishoudbeurs er in 2020 natuurlijk weer!
Beauty, mode, interieur, (gezonde) lifestyle, de leukste workshops, shoppen, proeven en proberen.

Ook dit jaar bestaat de huishoudbeurs ook weer uit diverse onderdelen, ontdekt u deze:
Food & Drinks

Dol op lekker eten en drinken? Dan zit je goed bij Food & Drinks. Proef er van alles en nog wat én neem het meteen voordelig mee voor het thuisfront. Je komt er op de leukste (kook)ideeën en bij PROOST (18+) maak je kennis met nieuwe maar ook bekende likeurtjes, wijnen en andere alcoholische drankjes. Santé!

Fashion & Beauty

Laten we eerlijk zijn: het is toch heerlijk om je als vrouw soms even helemaal op te doffen? Bij Fashion & Beauty doe je volop inspiratie op. Voor een leuke outfit en dé perfecte Heels maar ook voor de laatste trends op het gebied van haar en make-up. Verschillende specialisten staan voor je klaar om jou te adviseren.

Pasar Colours Festival

Vind jij het leuk om kennis te maken met andere culturen? Tijdens de Huishoudbeurs krijgen bezoekers met hun kaart gratis toegang tot het prachtige Pasar Colours Festival met alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Livemuziek en dans, prachtige modeshows maar ook zal er geen ontkomen zijn aan de geuren van de Indische en Oriëntaalse keuken

Home Sweet Home

Welke kleur op de wand, zijn die accessoires nog wel van nu en hoe pak ik mijn verbouwing aan? Aaah! Geen nood, hulp en volop inspiratie vind je bij Home Sweet Home! Op het Woonatelier powered by Decorette en met Michiel de Zeeuw maak je kennis met dé trends van nu.

Festival Fantastique

Midden in de winter biedt Festival Fantastique de bijzondere setting van een zomers festival. Je vindt er vele A-merken met verrassende en vernieuwende acties & producten. Op Festival Fantastique word je bovendien volop vermaakt; muzikale optredens, sportieve workshops, catwalk workshops en nog veel meer. Laat je verrassen!

The Model Convention

Wel eens gehoord van The Model Convention? Het is voor meiden en jongens tussen de 13 en de 30 jaar met een modellendroom. Model Scouts Network haalt ook deze editie weer agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar de Huishoudbeurs. Wie weet word jij gespot! Zoals bijvoorbeeld Betsey Teske.

Mariana Verkerk: “Betsey Teske stond 2 jaar geleden voor het merk Boost hondenkoekjes uit te delen voor de ingang van de RAI. Na afloop mocht ze gratis naar de Huishoudbeurs. Ze kwam langs onze stand en we hebben haar gelijk aangesproken. Ze had niet de standaardmaten maar we vonden haar zó mooi. Gelukkig is ze naar The ModelConvention gekomen, want ze prijkt nu. Op de cover van de Elle NL. Verder heeft ze ook als eerste “curvy” de couture show van Alexander McQueen gelopen in Parijs”.

Shop till you drop

Denk je dat soms ook niet; waar komt dat ene leuke kleed vandaan of die gave, anders dan anders, schoentjes voor de kids? Webshops! Maar nu even niet online maar in real life op de Huishoudbeurs. Dat wordt shoppen, shoppen, shoppen!

Het wordt weer supergezellig.

Reserveren zonder aanbetaling

Totaal : €