Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 21.95 per persoon

Programma

We komen in de middag aan in Eindhoven, waar u als eerste lekker Eindhoven kan bezoeken. Nadat u zelf heerlijk heeft kunnen lunchen, heeft u heerlijk de tijd om te winkelen. Natuurlijk heeft uw chauffeur nog een leuk idee voor een vroeg diner! Om 17.30 gaan we een wandeling door het oude centrum maken. Zodat we veel mooie kunstwerken kunnen bekijken. Hierna, gaan we met de touringcar een rondrit rijden door de rest van Eindhoven. Zodat we niks zullen missen. Daarna rijden we terug naar uw opstapplaats, waar u in de late avond zult aankomen.  

De mooiste lichtinstallaties van kunstenaars uit de hele wereld toveren Eindhoven om tot een grote licht-tentoonstelling. Bezoek GLOW en geniet van een schitterend spektakel. 

Lichtkunst

Ieder jaar vindt in Eindhoven het lichtkunstfestival GLOW plaats. Tientallen lichtkunstenaars geven met hun lichtinstallaties de binnenstad van Eindhoven een nieuw aangezicht. Gevels en openbare ruimtes, niets is veilig voor de lichtkunstenaars van GLOW. Kom naar Eindhoven en beleef hoe bij het vallen van de avond het straatbeeld van de stad verandert van kleur en vorm.

Technologie-stad Eindhoven

GLOW kon in geen betere stad plaatsvinden dan Eindhoven. Lichtkunstenaars voelen zich direct thuis in het Nederlandse centrum voor design en technologie. Met de meest uiteenlopende, fascinerende en bijzondere lichtprojecties worden ieder jaar honderdduizenden bezoekers door de binnenstad geleid. Ieder jaar wordt er een nieuw thema voor GLOW uitgekozen en staat de bezoekers een nieuwe verrassing te wachten.

Het lichtkunstfestival van Eindhoven

Het Lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven is de afgelopen jaren meerdere malen onderscheiden voor de originele en innovatieve wijze waarop kunstenaars, designers en architecten de stad in een nieuw licht zetten. Plan uw trip naar Eindhoven in de tweede week van november en bezoek GLOW.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png