Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 29,- per persoon

Programma

We rijden via onze opstapplaatsen naar een koffie adres voor en kopje koffie of thee. Om daarna naar Brussel te rijden. Hier rijden we eerst een stadsrondrit langs de Japanse toren, het woon en werk paleis van de koning. Het EU-gebied en de onafhankelijkheid boog van België. Hierna, komen we aan in het centrum, waar wij richting het centrale plein zullen lopen. Om daarna, u manneke pis en Jeanneke pis te laten zien. Hierna, heeft u alle tijd om de het centrum, de Flower Carpet vanuit het stadhuis en de winkelcentra te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Nederland. 

Het bloementapijt op het grote plein is de meest bekeken afbeelding van Brussels over de gehele wereld. Veel mensen komen naar Brussel om dit te zien, en dat doen ze het hele jaar door. Maar slechts 4 dagen in 2 jaar tijd, is dit bijzondere tapijt te bekijken. Dit mooie tapijt heeft zijn oorsprong al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw. In deze tijd werden veel kleine tapijten geproduceerd in België, en waren dan ook de inspiratie voor Etienne Stautemans om dit te gaan doen. Vanaf 1986 viert het zijn feest in Brussel zijn centrum, en dat doet hij met zijn lengte van 75 meter en breedte van 24 meter. In totaal heeft het 600.000 bloemen en wordt gemaakt met 100 mensen. 

Wist u trouwens dat België 1 van de grootste producers is van Begonia’s, met wel meer dan 60 miljoen kisten met bloemen per jaar. 80% word geëxporteerd naar Nederland en Amerika. 

Het beste uitzicht hebben we vanaf het stadhuis.  

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png