Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 6 jaar en ouder in Frankrijk

Nu slechts € 119,- per persoon

Programma

Via een vroeg vertrek, komen we al snel bij de eerste stopplaats aan. Dit is een zeer net wegrestaurant op de A1 naar Parijs. Als we na de stop verder rijden, komen we al 2 uur later aan bij de parkeerplaats van Disneyland – Walt Disney Studio’s.  Nadat we gestopt zijn, ontvangt u van ons de entreekaarten. Omstreeks 19 uur vertrekken wij weer vanuit de parkeerplaats naar uw opstappunt.

We kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen in Disneyland Paris! Dompel jezelf, samen met je familie en vrienden opnieuw onder in de vele verschillende werelden van onze Parken, Hotels en Resorts. Van spannende attracties tot themarestaurants en natuurlijk onze geliefde Disney Figuren, je kan weer genieten van de Disney magie op een plek waar je gezondheid en veiligheid onze prioriteit is. Jij maakt de magie in Disneyland Paris! Het is bijna tijd en we hebben er zin in!

 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png