Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 49,50 per persoon

Programma

Omdat we weer met verschillende bussen rijden vandaag, kunnen we via weinig opstapplaatsen aan de dagtocht beginnen. 
Als we met koffietijd aankomen bij Van Noppen in Ridderkerk, zien we al snel het brede assortiment die deze meester Chocolatier aanbiedt!  U ontvangt een heerlijk koffietafel met een lekkere kroket. Hierna, zal Frits aan de slag gaan met verschillende vormen en chocolade, hij leert ons al snel veel over de chocolade en wat ermee gedaan kan worden. Ook krijgt u uitleg over waar chocolade vandaan komt! Na deze mooie uitleg, kunnen we niks anders dan natuurlijk de kwaliteit controleren! Dit doen we onder het genot van een kopje koffie/Thee. U proeft de bonbons. Natuurlijk kunt u zelf ook nog wat lekkers meenemen als souvenir of als aandenken voor uzelf! 
We rijden weer terug naar uw opstapplaats, waar we tussen 16,30 en 18.30 weer aan zullen komen.

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring. De geboren en getogen Ridderkerker ging na de middelbare school aan de slag als banketbakker. Hij werkte bij diverse gerenommeerde patissiers tot hij besloot zelf een chocoladeatelier op te bouwen. Al snel vestigde Van Noppen zijn naam met originele logotabletten, exclusieve 3D-chocolade en bijzondere themapakketten die als eindejaarsgeschenken jaarlijks hun weg vinden naar talloze bedrijven in heel Nederland en daarbuiten.

De enthousiaste chocolatier wil anderen graag laten meegenieten van zijn mooie vak. Ruim tien jaar geleden startte hij daarom met het geven van workshops en demonstraties. Geef Frits twee à drie uur voor een volle zaal, zet de camera-met-beamer op de garneerspuit in zijn vingers en hij is helemaal in zijn element. Als een ware standwerker geeft hij enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak.

De gezellige cadeaushop van het atelier is zijn visitekaartje. Alles handgemaakt, in een perfecte combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit. Hij voegt er zelf live nog een aspect aan toe: gezelligheid. Want behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook best leuk zijn.

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png