Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen

Nu slechts € 44,- per persoon

Programma

Een dag naar de mooie oude stad Lille is zo i zo een mooie dag. Maar als we dan ook nog de oude Brocante markt bezoeken, dan is het helemaal fantastisch. Om 10 uur komen we aan, en tegen 19:30 rijden we weer terug naar Nederland. Genoeg tijd om de markt te bezoeken, de oude stad, te dineren en vooral te genieten….

Als we aankomen in Lille, zal dat al tegen 10 uur zijn, want als u de 1200 kramen, oftewel 100 km aan kramen wilt bezoeken. Dan heeft u de tijd wel nodig.

Genieten van de oude binnenstad

Wist u dat Lille heel veel leuke kleine straatjes heeft. Elk straatje heeft zijn eigen sfeer.

Een paar tips van ons

Schoenen, trekt u comfortabele schoenen aan. De straten zijn nog echt ouderwets, dus niet mooi glad! 

Tassen en kar, neemt u een mooie boodschappen kar mee en genoeg stevige lege tassen. Dan kunnen wij ook alles weer veilig mee terug nemen voor u. Vergeet uw naam niet erop te zetten. 

Geld: breng genoeg cash mee, al was het maar om jezelf de ellenlange rij bij de pinautomaten te besparen (ook een goede ­manier om vooraf te bepalen wat een dagje braderie mag kosten).

Eten en gezelligheid, verdeeld over heel Lille vindt u leuke kraampjes met eettentjes en muziek. Zo heeft u niet alleen gezelligheid, maar kunt u ook voordelig eten.

Meer informatie over de Braderie kunt u vinden op https://nl.lilletourism.com/braderie-van-lille.html. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png