Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 58,99 per persoon

Programma

Vandaag gaan we naar Rotterdam, maar niet voor een stadsbezoek. Onze touringcar brengt ons onder het genot van een drankje naar de entree. Hier ontvangt u de entreekaarten, en gaan we naar binnen. Of u nu een kijkje gaat nemen in het oude gedeelte, of bij het moderne gedeelte… Blijdorp zal u blijven verblijden vandaag. Want wat een afwisselend park is het toch. U zult zich niet vervelen. 

 

Of u nu van het oude gedeelte houd met zijn prachtige verblijven, of het Oceanië, pinguïn verblijf of het IJsberen verblijf. Blijdorp is een dierentuin waar u zich gegarandeerd de hele dag kunt vermaken. En met de Blijdorp app, kunt u nog veel meer ontdekken op deze dag. Zoals bijvoorbeeld de voedertijden, plattegrond en nog veel meer!

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png