Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Ontspannen genieten

Biesbosch

dagtocht

Want met de booster en uw vaccinatiebewijs kunnen we weer op reis. En gaan er een mooi jaar van maken, en natuurlijk veilig!

vanaf

€ 49,50

Programma

We hebben vandaag ook weer meerdere touringcars, zodat u niet veel opstapplaatsen hoeft aan te doen.
We beginnen met een mooie route langs de Alblasserwaard, Hier rijden we langs de beroemde molens van Kinderdijk, zien leuke dorpjes en vergezichten. Zo passeren we ook Hardinxveld en Gorinchem. Om later via een kort stukje snelweg aan te komen in het gebied van de Biesbosch. Hier rijden we via de dorpjes Sandoel en Geertruidenberg naar het rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw in Drimmelen. Hier gaan we aan boord van de Zilvermeeuw, en zullen we een prachtige rondvaart maken door de Biesbosch. Soms is de lunch inclusief aan boord, de andere keer aan de wal. U krijgt hier onderweg informatie over! In de loop van de middag komen we terug met de rondvaartboot. U kunt nog aan wal zelf iets gebruiken, of nog even rondkijken bij de oude haven. We rijden op ons gemakje hierna weer naar uw uitstapplaats, na een gezellige dag uit!

Nationaal Park De Biesbosch is de benaming voor een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied in Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland die liggen tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer, en die doorsneden worden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. Aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door het Land van Heusden en Altena. Het kan worden onderverdeeld in de Brabantse Biesbosch en de Hollandse Biesbosch, waarbij de laatste weer bestaat uit de Sliedrechtse Biesbosch en de Dordtse Biesbosch.

Reserveren zonder aanbetaling

Totaal : €