Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 25,- per persoon

Programma

We parkeren voor de deur, en geven u een plattegrond. Rond 11 uur zijn we op de bestemming, en zullen rond 18 uur weer vertrekken. Genoeg tijd om lekker te winkelen, van alles te proeven en vooral te genieten. 

 

De Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de Zwarte Markt genoemd. Het is een zeer grote overdekte markt die elke week tienduizenden bezoekers trekt. In De Bazaar worden producten verkocht op het gebied van mode, elektronica, sieraden, beauty en vooral voeding. Wie houdt van exotisch voedsel is op De Bazaar helemaal op zij plek. Je leest onderstaand hoe De Bazaar is ingedeeld, wat het adres is, waar je kunt parkeren, hoe je met het openbaar vervoer kunt reizen en wat de openingstijden zijn.

Bazaar Beverwijk (Zwarte Markt)

De Bazaar in Beverwijk is een grote overdekte mark in Beverwijk en bestaat sinds 1980. De Beverwijks Bazaar wordt in de volksmond meestal de Zwarte Markt in Beverwijk genoemd. Het betreft een verzameling van ruim 2.000 winkels en kramen, verdeeld over 70.000 vierkante meter, waar je een enorm pallet aan producten kunt kopen. Tot de producten behoren schoonheidsproducten, elektronica, dierenartikelen, voedsel, mode, cadeauartikelen, sieraden, interieurproducten en alles op het vlak van kinderen. Wekelijks bezoeken ongeveer 40.000 mensen de Bazaar. In Europa is het is zelfs de grootste overdekte markt.

Indeling De Bazaar

De Bazaar is samengesteld uit verschillende soorten markten, elk marktdeel heeft een eigen aanbod:

De Zwarte Markt is het meest bekende deel van De Bazaar en ook het meest oude deel. De Zwarte Markt bestaat uit meerdere hallen. In de hallen worden onder andere tweedehands spullen verkocht maar ook nieuwe artikelen zijn op grote schaal aanwezig.

Hal 30: gericht op voedsel, nagelstudio’s, interieurproducten en supermarkt Amazing Oriëntaal

Grand Bazaar: verkoop van onder andere cosmetica, kleding, schoenen en telecomproducten

De Oosterse markt: verkoop van onder andere voedsel, sieraden, tapijten, enzovoorts

Mihrab: winkels met food en non-food in Arabische stijl

De Kofferbakmarkt: verkoop van tweedehands artikelen rechtstreeks vanuit de kofferbak of fietstas

Buitenmarkten: voornamelijk verkoop van kleding (niet overdekte markt)

Eten en drinken is er veel en voordelig beschikbaar…

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png