Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 46,99 per persoon

Programma

We beginnen met een rondje langs de Kagerplassen, om door te rijden naar Alphen a/d Rijn. Hier is Avifauna, waar we zullen parkeren. We bezoeken het park tot 18 uur, waarna we weer terugrijden naar uw opstappunt.

 

Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Alphen aan den Rijn met de nadruk op vogels.
De naam avifauna refereert aan het deel van het dierenrijk (fauna) dat bestaat uit vogels (Aves in het Latijn). Vogelpark Avifauna is het eerste en ook een van de bekendste vogelparken ter wereld.
Het park heeft veel groen en vijvers, een restaurant, en een grote speeltuinen vanouds de hoogste glijtoren van Nederland

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png