Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png

Dagtochten om van te genieten

Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Nu slechts € 25,-per persoon

Programma

Via ons korte opstapschema, gaat u direct door naar Alkmaar. En onderweg maken we nog een heerlijke koffiestop. We parkeren nabij het centrum, hierdoor loopt u zo de stad in. U bent rond 10.45 in Alkmaar. 
Natuurlijk geven wij u voldoende de tijd, waardoor we pas weer tegen 16 uur zullen vertrekken. En u tussen 17 uur en 19 uur weer terug bij uw opstappunt zult zijn. 

 

Alkmaar is in de 20e eeuw vooral een winkelstad geworden. Dat is niet alleen een gevoel bij de echte shoppers, of ze het nu voor noodzakelijke levensbehoeften of voor de fun doen en of ze nu Alkmaarse zijn of van buiten komen. Ook statistieken laten zien dat de winkeldichtheid van Alkmaar tot de hoogste in ons land behoort.

In Alkmaar zitten honderden winkels vlak bij elkaar. In de compacte historische binnenstad vind je authentieke Alkmaarse winkeltjes. En direct om de hoek grote winkelstraten, met alle bekende merken op een rij. 

Uw gekozen dagtocht reserveren

Totaal : €

We vertrekken weer regelmatig

Doordat we vrij regelmatig vertrekken, en de maatregelen van de regering. Hebben we besloten om de vertrekdata via onze boekingsmodule kenbaar te maken. Kijkt u dus aldaar voor meer informatie. 

Als uw dagtocht vooral genieten is

Al onze touringcars zijn voorzien van een verlaagde instap, toilet voorziening en een comfortabele zitplaats. U zult merken dat we u via diverse wegen een ontspannen dag uit aanbieden. Vergeet u bij de boeking uw voorkeuren niet door te geven. Dan is de dag helemaal fijn voor u en ons team. We wensen u een fijne dag uit!

Copyright by Pajosreizen @ 2021

Logo-Pajos-reizen-groot-nieuwe.png