Vaccinatieplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder in Nederland, België & Duitsland

Ontspannen genieten

Alkmaar

dagtocht

Want met de booster en uw vaccinatiebewijs kunnen we weer op reis. En gaan er een mooi jaar van maken, en natuurlijk veilig!

vanaf

€ 25,-

Programma

Via ons korte opstapschema, gaat u direct door naar Alkmaar. En onderweg maken we nog een heerlijke koffiestop. We parkeren nabij het centrum, hierdoor loopt u zo de stad in. U bent rond 10.45 in Alkmaar. 
Natuurlijk geven wij u voldoende de tijd, waardoor we pas weer tegen 16 uur zullen vertrekken. En u tussen 17 uur en 19 uur weer terug bij uw opstappunt zult zijn. 

 

Alkmaar is in de 20e eeuw vooral een winkelstad geworden. Dat is niet alleen een gevoel bij de echte shoppers, of ze het nu voor noodzakelijke levensbehoeften of voor de fun doen en of ze nu Alkmaarse zijn of van buiten komen. Ook statistieken laten zien dat de winkeldichtheid van Alkmaar tot de hoogste in ons land behoort.

In Alkmaar zitten honderden winkels vlak bij elkaar. In de compacte historische binnenstad vind je authentieke Alkmaarse winkeltjes. En direct om de hoek grote winkelstraten, met alle bekende merken op een rij. 

Reserveren zonder aanbetaling

Totaal : €